Diari Més

El CODITA exigeix la construcció d'un nou hospital per a les Terres de l'Ebre

El Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Tarragona demana que mentre es millorin les instal·lacions del Verge de la Cinta

Pla general de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Hospital Verge de la Cinta de TortosaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Tarragona (CODITA) ha demanat que es construeixi un nou hospital per a les Terres de l'Ebre ja que l'actual ésinsuficient per atendre tota la població.

A més, des del CODITA asseguren que «l'actual ubicació de l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta fa impossible la seva ampliació», ja que es trobasobre un turó i franquejat per limitacions geogràfiques.

Per tot això, la Junta de CODITA aposta per la construcció d'un nou centre, però entén que mentre s'han de millorar les instal·lacions de l'actual hospital. «Falta espai en diferents serveis que dificulta fer bé la feina, és imprescindible també millorar l'espai per als pacients i crear espais que facilitin la seva intimitat. Tampoc podem oblidar els problemes d'accés i aparcament», afegeixen.

Finalment, CODITA demana que el nou centre estigui adscrit a la Universitat, de segon nivell, i per tant, hospital de referència per al conjunt de comarques ebrenques.

tracking