Diari Més

Economia

Alcanar destinarà 668.000 euros del PAM de la Diputació per reconstruir serveis i infraestructures malmesos pels aiguats

La modificació de les bases del programa permet canviar la destinació dels ajuts en situacions excepcionals

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, el diputat Enric Adell amb l'alcalde Joan Roig i regidors d'Alcanar.

Alcanar destinarà 668.000 euros del PAM de la Diputació per reconstruir serveis i infraestructures malmesos pels aiguatsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alcanar (Montsià) podrà sol·licitar aquest dimecres un canvi de destinació dels ajuts del PAM (Pla d'Acció Municipal) per destinar els recursos a la reparació de serveis i infraestructures que van malmetre els aiguats de l'1 de setembre. Es destinaran 667.893 euros, inicialment previstos per a un equipament municipal, per finançar gairebé la meitat del projecte de pluvials a la zona escolar i a la part baixa d'Alcanar. L'obra costa 1,5 MEUR i és «tècnicament complexa».

La Diputació de Tarragona va modificar les bases del PAM «per ser més flexible» i destinar recursos econòmics en situacions excepcionals com les inundacions. També permet ser més ràpids en oferir ajudes econòmiques en situacions urgents, com la viscuda al Montsià.

tracking