Diari Més

L'Ametlla de Mar viu la Candelera amb el concert de Búhos

Una de les novetats és l'espectacle de màgia del Mag Lari del dijous 3

Imatge d'arxiu d'una actuació de Buhos

A la venda les entrades pel concert de la Riuada Solidària amb Buhos, Itaca Band, Portbello, Joan Rovira i Banda NeonCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ametlla de Mar engega demà la Festa Major de la Candelera i ho fa amb una de les principals activitats programades per la festivitat: el concert de Búhos. Els de Calafell faran vibrar el públic calero amb temes com Mil Batalles o A prop dels Déus inclosos en el darrer disc de la banda. L'actuació serà demà a dos quarts de 8 del vespre, després d'un correbars amenitzat per la Xaranga Suquet Calero.

El concert serà el preludi d'una Festa Major que també inclourà bandes musicals de renom com Di-versiones, que actuarà el 5 de febrer a les 19.30 h., i grups locals, com Miquel del Roig i Nautilus el dia 4 a les 18.30 h., The Baldats el 3 de febrer a les 19.30 h. o Cràneos, el dia 6 a les 18.30 h. La Banda de la Cala, com cada any, hi serà present, diumenge. També tindrà cabuda la música dels dj's locals Mireia, Sam i Sergi Calero. I l'ambientació de la Xaranga Suquet Calero al correbars i a les cercaviles amb els nanos que tindran lloc diversos matins de Festa Major.

A banda de la música, les entitats culturals tindran pes en la programació de festes amb actuacions diverses com la Trobada de Gegants el 29 de gener o l'obra de teatre No farem parlar a classe del grup escènic de la SCER. La programació de la Candelera 2022 també contempla els actes més tradicionals com el Pregó, la Processó de la Verge Candelera, el Ball de la Candela, la Missa Major, el partit de futbol de la Candelera o la Festa del Vermut. A més com a novetat, el dia 3 s'oferirà un espectacle de màgia, amb el Mag Lari.

tracking