Diari Més

Jornada de vacunació massiva sense cita a Amposta i Tortosa

Aquest dissabte s'habilitaran el CAP Vell i l'edifici Carrilet per posar primeres, segones i dosis de reforç contra la covid

Ciutadans fent cua per entrar a vacunar-se al nou punt de vaccinació poblacional del pavelló firal de Tortosa.

Salut obre a Tortosa el primer punt de vacunació poblacional massiva a l'EbreACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Servei Català de Salut ha organitzat per aquest dissabte 29 de gener una jornada de vacunació massiva contra la covid sense cita. Per això, s'habilitaran dos punts de vacunació a l'edifici Carrilet de Tortosa i al CAP Vell d'Amposta. L'horari dels punts serà de 10h a 14h al matí i de 15h a 19h a la tarda. La vacunació va dirigida a població major de 18 anys, i s'administraran tan primeres i segones dosis com dosis de reforç. Les vacunes seran administrades per un equip format per personal d'Atenció Primària de l'ICS Terres de l'Ebre.

La pressió hospitalària a les Terres de l'Ebre segueix en un moment tens. Avui dia hi ha 19 pacients ingressats a l'UCI a l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, 13 dels quals Covid, i 25 pacients covid a planta. A la resta de centres, actualment hi ha 32 pacients covid ingressats a l'Hospital de la Santa Creu de Jesús, 5 pacients covid a l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre i 1 pacient covid a l'Hospital Comarcal d'Amposta, que des d'aquesta setmana s'ha habilitat també com a hospital covid.

tracking