Diari Més

Judicial

Llibertat provisional per a dos investigats més per la mort violenta d'un jove a Roquetes

També queden en llibertat tres dels set detingut que van ingressar a presó per l'assassinat

Pla general de l'accés principal pel carrer de Sant Ramon de Roquetes on van tenir lloc els fets.

A presó els set detinguts per la mort violenta del jove de RoquetesACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La titular del jutjat número 5 de Tortosa ha pres declaració aquest dimarts a dos nous detinguts per la mort violenta d'un jove a Roquetes (Baix Ebre), el passat 4 de gener. La jutge ha decretat per a aquests dos investigats la llibertat provisional amb mesures cautelars. Han de comparèixer cada setmana al jutjat, se'ls ha retirat el passaport i tenen prohibit sortir del territori. La magistrada també ha acordat modificar la situació personal per tres dels primers set detinguts, que es trobaven en situació de presó provisional des de divendres. Finalment, n'ha acordat la llibertat provisional amb les mateixes cautelars que als dos nous arrestats. La causa està oberta per un delicte d'assassinat i ja s'ha aixecat el secret de sumari.

Són nou ja els detinguts que haurien pres part en l'assalt de la casa que ocupava la víctima al centre de Roquetes, tots ells investigats com a presumptes autors d'un delicte d'assassinat. Un dels ocupants de l'habitatge, que va poder fugir, va avisar la policia i els efectius d'emergències que van descobrir al carrer el cos del jove de 26 anys, després de precipitar-se des d'un pis de l'edifici i amb dos ganivetades a l'esquena. Els efectius del SEM no van poder fer res per salvar-li la vida.

Els set primers detinguts per l'assalt van ingressar divendres a presó provisional, però la jutge ha revisat la situació de tres d'ells que han quedat en llibertat provisional amb mesures. Els altres quatre es mantenen en situació de presó provisional comunicada i sense fiança.

tracking