Diari Més

Pressupostos

L'Ajuntament d'Ascó aprova el pressupost municipal per 2022

Amb aquest tràmit, Ascó iniciarà l'any amb un nou pressupost de 17 milions d'euros, mig milió més que al 2021

Imatge d'Ascó.

Ascó, Ribera d'EbreAscó Participa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En l'última sessió plenària, l'Ajuntament d'Ascó va aprovar el pressupost municipal per l'exercici 2022, sense cap vot en contra: els sis vots afirmatius de l'equip de govern i tres abstencions corresponents als grups municipals de l'oposició.

Amb aquest tràmit, l'Ajuntament d'Ascó iniciarà el 2022 amb un nou pressupost mig milió superior al del 2021 fins arribar als 17M€. Aquests ingressos provenen principalment d'impostos de béns immobles de característiques especials i de l'IAE.

Aquest pressupostés de caire continuista però fent un gran esforç en la contenció del capítol 2 de despesa general.

Les partides amb més increment són les de transferències corrents i transferències de capital amb un increment de 146.114,2€ i 121.000€ respectivament respecte el pressupost del 2021.

Més de quatre milions d'inversió

Pel que fa al capítol d'inversió, aquesta partida s'incrementa amb 132.000€ respecte l'exercici anterior, i segueix la línia dels exercicis anteriors en què s'està prioritzant la millora de l'hàbitat urbà, les polítiques de sostenibilitat, la cura del patrimoni i la millora de la mobilitat.

D'altres actuacions que també s'han previst en els comptes de 2022 són la rehabilitació de les muralles d'Ascó (s'hi destinarà 135 mil euros) i la millora de camins, amb una inversió de 180.000 euros.

tracking