Diari Més

Solidaritat i gols a les Terres de l'Ebre per recaptar fons pels aiguats de setembre

La selecció catalana femenina va jugar un partit contra el combinat de les Terres de l'Ebre

La selecció catalana es va imposar amb claredat en el duel.

Solidaritat i gols a les Terres de l'Ebre per recaptar fons pels aiguats de setembreCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Estadi Municipal La Devesa, de Sant Carles de la Ràpita, va acollir ahir el partit solidari entre la selecció catalana femenina, de nova creació, i un combinat de les Terres de l'Ebre. L'objectiu d'aquest duel amistós va ser recaptar fons per ajudar els camps de futbol d'Alcanar que van quedar greument afectats pels forts aiguats del passat 1 de setembre. A més, l'enfrontament també va servir per veure el debut del seleccionador, Xavi Llorens, a la banqueta de Catalunya.

La selecció catalana va dominar el duel i va acabar endossant un contundent 19 a 0 al combinat ebrenc davant de 300 espectadors que es van acostar a veure el partit. Amb tot, el més important de la jornada era la recaptació a favor de la plataforma #MonSortirem i pel qual encara es poden fer aportacions a través del compte bancari ES49 2100 0116 4702 0058 2936.

Al partit van assistir el president de l'FCF, Joan Soteras, la regidora d'Esports de Sant Carles de la Ràpita, i el d'Alcanar, una representant de #MonSortirem, i el president de la UE Rapitenca, així com altres directius de la Federació Catalana de Futbol.

tracking