Diari Més

Successos

Els treballadors de la nuclear d'Ascó fan cinc minuts de silenci a l'interior de la planta pel bomber mort

L'Ajuntament se suma a les mostres de condol a la família de la víctima i agraeix la tasca dels serveis d'emergències

Pla general de la central nuclear d'Ascó, a la Ribera d'Ebre, i d'un tren de mercaderies passant per la via.

Els treballadors de la nuclear d'Ascó fan cinc minuts de silenci a l'interior de la planta pel bomber mortACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els treballadors de la central nuclear d'Ascó, a la Ribera d'Ebre, han fet cinc minuts de silenci a l'interior de les instal·lacions en record de bomber que va morir aquest dimecres per inhalació de CO2 i en suport a les altres tres persones que van resultar ferides. L'Ajuntament d'Ascó s'ha sumat a les mostres de condol que ja han fet arribar als familiars l'Associació Nuclear Ascó–Vandellòs (ANAV), els sindicats UGT i CCOO. «Només ens queda sumar-nos al dolor de la família els amics i companys del treballador en aquests moments complicats que estan passant», ha dit l'alcalde, Miquel Àngel Ribes. Ribes ha agraït «la rapidesa en què van actuar»els serveis d'emergències de la Generalitat i de la central.
L'alcalde d'Ascó, Miquel Àngel Ribes, ha lamentat l'accident laboral de la nuclear on ha perdut la vida un bomber de l'empresa Falck, de 42 anys, i ha assenyalat que no ha tingut «cap afectació radiològica».

Alguns treballadors comentaven entre ells l'incident, afligits i amb preocupació perquè creuen que l'abast hauria pogut ser més greu. L'accident va coincidir amb un canvi de torn i en la recta final de la recàrrega de combustible de la unitat I, a diferència de dies enrere que s'estava a ple rendiment. Les instal·lacions es troben en el procediment d'arrencada i de reconnexió a la xarxa elèctrica.

A les dotze del migdia, internament, s'han fet cinc minuts de silenci per la víctima i els tres ferits.

tracking