Diari Més

Meteorologia

Tallades la C-12 a Tortosa i la TP-3311 entre Santa Bàrbara i la Galera per esllavissades

Els Bombers fan tres rescats de gent atrapada dins de cotxes en zones inundades

Els bombers han hagut de rescatar tres persones dels seus vehicles per les inundacions.

Tallades la C-12 a Tortosa i la TP-3311 entre Santa Bàrbara i la Galera per esllavissadesBombers

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El temporal que afecta sobretot les Terres de l'Ebre ha provocat esllavissades que han tallat dues carreteres. Segons ha informat Trànsit, es troba tallada la C-12 a Tortosa en tots dos sentits i la TP-3311 entre Santa Bàrbara i la Galera, també en tots dos sentits. Des de les 6 h plou amb intensitat a Tortosa i les zones del voltant i els Bombers han hagut de fer tres rescats de gent atrapada dins de cotxes en zones inundades. El cos demana no circular si no és necessari i fa una crida a la precaució. Entre les 21 h de dilluns i les 7 h d'aquest dimarts, els Bombers han fet 15 serveis a les Terres de l'Ebre i 6 serveis a la regió de Tarragona relacionats amb l'episodi Inuncat.

La tempesta a l'extrem sud del país pot portar associats fenòmens de temps violent. Segons el Meteocat, aquest dimarts ja s'han recollit 74 mm de pluja a Aldover (44 mm dels quals han caigut en 30 minuts) i 72 mm a Mas de Barberans.

Retencions al Vallès

En paral·lel, Trànsit informa també d'un carril tallat a la C-17 a Montcada i Reixac per un accident, amb 2,5 km d'aturades. A la mateixa via hi ha 2 km de cua a Parets del Vallès direcció nord i 4 km més a Mollet del Vallès direcció sud.

A la C-58 hi ha uns 4,5 km de retenció entre Sabadell i Badia i 1 km de cua de Montcada a Barcelona i 7 km de retenció de Barcelona a Ripollet.

tracking