Diari Més

Policial

Detingudes dues veïnes de de Sant Carles de la Ràpita i l'Ampolla per tràfic de drogues en un bar musical d'Amposta

Altres quatre clients van ser denunciats administrativament per tinença de drogues

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra.

Detingut mentre robava estatuetes de les tombes del cementiri de MontjuïcMossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local d'Amposta van detenir el passat dia 29 d'octubre dues dones de 24 i 41 anys, de nacionalitat espanyola i veïnes de Sant Carles de la Ràpita i l'Ampolla respectivament, com a presumptes autores d'un delicte contra la salut pública.

Les detencions es van produir en un operatiu conjunt entre els Mossos d'Esquadra i la Policia Local d'Amposta pel qual es va realitzar una inspecció en un bar musical d'Amposta en virtut de la Llei Orgànica 4/2015 de protecció de la seguretat ciutadana.

Anteriorment, diverses informacions rebudes pels policies apuntaven que en l'establiment inspeccionat podria portar-se a terme el tràfic i consum de drogues. D'altra banda, aquest local també acumulava queixes veïnals per aldarulls i sorolls al carrer.

Durant l'operatiu, a la responsable del local i a una clienta se'ls va localitzar 17 grams de cocaïna distribuïts en diverses dosis, una balança de precisió, dosificadors i 120 euros en bitllets fraccionats, per la qual cosa van quedar detingudes per tràfic de drogues.

Altres quatre clients van ser denunciats administrativament per tinença de drogues tòxiques, estupefaents o substàncies psicotròpiques.

Les detingudes van passar a disposició del Jutjat d'Instrucció de guàrdia d'Amposta el passat dia 30 d'octubre i va ser decretada la seva llibertat amb càrrecs.

tracking