Diari Més

Societat

El Projecte Emma està a punt d'assolir els 150.000 euros en donacions per a la investigació del càncer de mama

La fita se celebrarà amb una gala solidària a Tortosa el 19 d'octubre

Pla general de la presentació del projecte Emma amb representants del grup de recerca, de la Lliga contra el Càncer i l'hospital de Tortosa.

El Projecte Emma està a punt d'assolir els 150.000 euros en donacions per a la investigació del càncer de mamaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Projecte Emma està a punt d'aconseguir els 150.000 euros en donacions, uns recursos que es destinaran a investigar els ganglis de l'aixella en pacients amb càncer de mama, per saber quina implicació tenen en la disseminació del càncer a la resta del cos. Els impulsors del projecte són el grup d'investigadors en Patologia Oncològica i Bioinformàtica que treballa a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. Per celebrar la fita, s'ha organitzat una gala solidària, el dia 19 d'octubre, al Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa. Les entrades tenen un preu de 20 euros que es destinaran a la investigació i s'ha organitzat coincidint amb el Dia Mundial del Càncer de Mama.
El grup d'investigació en Patologia Oncològica i Bioinformàtica està acreditat per l'AGAUR (Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca), juntament amb la Fundació Doctor Ferran, i amb el suport de l'ICS Terres de l'Ebre. El Projecte Emma va començar a principis del 2020. La pandèmia de la covid va obligar a suspendre moltes activitats previstes l'any passat, però la campanya ha estat un èxit i està a punt d'assolir l'objectiu dels 150.000 euros gràcies a la col·laboració de moltes empreses, entitats i particulars del territori i d'altres indrets del país.

A la Gala Solidària amb el Càncer de Mama hi participaran molts dels artistes que han acompanyat el projecte. Són, entre d'altres, Keila, Joan Rovira, Sau 30, Dani Ruiz, La Tuna Folk i Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries. Les entrades ja es poden comprar a la web de Notikumi.

tracking