Diari Més

Meteorologia

Protecció Civil tanca l'Alerta del pla INUNCAT sense incidències importants

Manté l'avís de perill per estat de la mar amb la possibilitat d'onades superiors a 2,5m a les comarques del Baix Ebre i el Montsià

pluja rambla tarragona

pluja rambla tarragonaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Protecció Civil de la Generalitat dona per finalitzada la fase d'Alerta del Pla INUNCAT, un cop passat el gruix de les precipitacions, de les quals les més intenses han caigut a l'interior del mar, i no s'han registrat incidències rellevants. El Pla INUNCAT queda ara en situació de Prealerta per l'episodi de fort onatge a les Terres de l'Ebre fins al vespre d'avui.

El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) ha finalitzat l'episodi de perill per pluges i manté l'avís de perill per estat de la mar amb possibilitat d'onades superiors a 2,5m (maregassa) a les comarques del Baix Ebre i el Montsià fins el vespre d'avui.

Durant la passada nit i matinada no s'han registrat pluges intenses donat que el principal nucli de tempesta s'ha mantingut sobre el mar. D'altra banda, fins el migdia d'avui encara es podran registrar xàfecs intensos de forma local al litoral de la meitat sud de Catalunya.

tracking