Diari Més

Societat

Tortosa tindrà una casa 'Barnahus', espais «amables» per acollir els infants víctimes de violències sexuals

La conselleria de Drets Socials i l'Ajuntament revisen com millorar el contracte programa per als pròxims quatre anys

Pla mitjà de la consellera de Drets Socials, Violant Cervera, i el delegat del Govern, Albert Salvadó atenent l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé.

Pla mitjà de la consellera de Drets Socials, Violant Cervera, i el delegat del Govern, Albert Salvadó atenent l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Departament de Drets Socials vol estendre el projecte 'Barnahus' per tot el territori. Es tracta del model nòrdic d'atenció a les víctimes d'abús sexual infantil, unes «cases amables», com ha explicat la consellera de Drets Socials, Violant Cervera, on es concentren tots els recursos que necessiten aquests infants. L'Ajuntament de Tortosa cedirà terrenys municipals per construir-ne una a les Terres de l'Ebre. La conselleria i el consistori també han analitzat com ampliar el parc d'habitatge social a la ciutat amb els fons europeus i han revisat el contracte programa per als anys vinents amb l'objectiu de millorar el finançament, els ajuts, els convenis laborals o el programa d'acollida de joves migrants no acompanyats, entre d'altres.

tracking