Diari Més

Policial

Localitzen una embarcació abandonada al riu Ebre que podria haver estat utilitzada pel tràfic de drogues

L'embarcació, el combustible i la resta d'efectes confiscats estan valorats en més de 200.000 €

Imatge de l'embarcació.

Localitzen una embarcació abandonada al riu Ebre que podria haver estat utilitzada pel tràfic de droguesGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Guàrdia Civil de Tarragona van localitzar en una rampa d'accés al riu Ebre una embarcació que hauria tingut un contratemps i havia estat abandonada.

Els fets es remunten a la matinada del dimarts quan la Guàrdia Civil, a través d'un particular, va tenir coneixement de l'abandonament d'una llanxa ràpida aRiumar.

Després de personar-se al lloc una patrulla de la Guàrdia Civil, es va poder confirmar l'existència d'una embarcació ràpida d'uns 11 metres d'eslora, de fabricació artesanal equipada amb tres motors de gran potència i que transportava diverses garrafes de combustible, material electrònic i tècnic i productes d'alimentació no peribles.

Tot semblava indicar que es tractava d'una embarcació utilitzada pel tràfic de drogues, per aquest motiu es va rastrejar la zona per localitzar a les persones que poguessin estar relacionades amb aquest incident, però no van trobar a ningú.

Amb l'ajuda d'una grua es va procedir a retirar l'embarcació per traslladar-la a un lloc segur i poder realitzar una inspecció minuciosa. L'embarcació, el combustible i la resta d'efectes confiscats estan valorats en més de 200.000 €.

Els aliments no peribles han estat lliurats a Càritas Diocesana de la localitat d'Alcanar.

tracking