Diari Més

Societat

Els Bombers assisteixen amb un helicòpter clients del càmping Alfacs d'Alcanar afectats per l'aiguat

Unes 70 persones es confinen a les instal·lacions de restauració i hi ha dotze bungalous afectats

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers han donat assistència a les persones que hi ha al càmping Els Alfacs de Alcanar (Montsià), afectades per l'aiguat que ha caigut aquest dimecres a les Terres de l'Ebre. A causa del xàfec el càmping ha quedat dividit en dues parts i els Bombers, amb un helicòpter, han traslladat un grup de clients cap a la zona de restauració, on s'han acabat confinant fins a 70 persones. Hi ha dotze bungalous que han patit danys. Fins a les tres del migdia els Bombers han rebut 304 avisos relacionats amb aquest episodi meteorològic, dels quals 219 a Alcanar.

D'altra banda, a causa del tall ferroviari, quatre trens han quedat aturats. Renfe hablitarà dos autocars per fer el transport alternatiu per carretera fins a Vinarós de 210 persones afectades pel tall. A més a petició de l'Ajuntament d'Alcanar, la Creu Roja ha acollit 20 persones al pavelló municipal a conseqüència de les pluges. Té capacitat per a 50.

Els Bombers ajuden els allotjats al càmping.

Els Bombers assisteixen amb un helicòpter clients del càmping Alfacs de Sant Carles de la Ràpita afectats per l'aiguatInstagram

tracking