Diari Més

Meteorologia

Una tempesta passa per les Terres de l'Ebre i causa desperfectes

La ventada ha afectat cases de Móra d'Ebre i també fa treure la bandera vermella a les platges d'Amposta i l'Ametlla de Mar

Una tempesta passa per les Terres de l'Ebre i causa desperfectes

Una tempesta passa per les Terres de l'Ebre i causa desperfectesBombers

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dins de l'onada de calor que pateix Catalunya també hi ha excepcions. Una tempesta passa per les Terres de l'Ebre deixant desperfectes i platges tancades a causa de les ratxes de vent.

Segons informen els Bombers de la Generalitat les fortes ratxes de vent de la tempestahanocasionat danys a uns edificis del carrer de Barcelona aMórad'Ebre. El vent ha fet volar una xapa metàl·lica que en impactar en un dels edificis del carrer ha provocat el despreniment de part de l'estructura de la teulada. El vent també ha fet actuar als serveis d'emergències per altres incidents més lleus a Tivenys, Guiamets, Ribera d'Ebre i altres punts del territori.

Les afectacions derivades de la tempesta també han afectat la costa ebrenca. Des de Protecció Civil s'informa que totes les platges de l'Ametlla de Mar i la platja de Cap Roig de l'Ampolla es troben amb bandera vermella, prohibint així el bany a causa de la climatologia adversa.

tracking