Diari Més

Salut habilita a Gandesa el primer punt de vacunació sense cita prèvia de les Terres de l'Ebre

El departament preveu que els següents siguin a les zones d'Ulldecona-La Sènia, l'Ametlla de Mar-el Perelló i de Sant Carles de la Ràpita - Alcanar

Imatge del punt de vacunació habilitat a Gandesa.

Salut habilita a Gandesa el primer punt de vacunació sense cita prèvia de les Terres de l'EbreCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dimarts s'ha posat en funcionament el primer punt de vacunació sense cita prèvia de la regió sanitària de les Terres de l'Ebre. Es tracta del corresponent a l'EAP Terra Alta i s'ha ubicat al Casal de Joventut de Gandesa, amb un horari de les 9 del matí a les 14 h.

La vacunació sense cita prèvia va dirigida a la població de referència de cada EAP (Equip d'Atenció Primària), i malgrat que està oberta a totes les franges d'edat de població no vacunada i que no hagi passat la covid-19 en els darrers 6 mesos, el departament fa unacrida sobretot a la població major de 40 anys, ja que són els que tenen major risc de complicacions. Les persones que acudeixin a vacunar-se han de dur la Targeta Sanitària i el DNI.

Segons informa el mateix departament, els propers municipis que disposaran de punt de vacunació sense cita prèvia seran els de l'EAP d'Ulldecona-La Sénia, l'EAP Ametlla de Mar – Perelló i a l'EAP Sant Carles de la Ràpita – Alcanar.

tracking