Diari Més

El cribratge realitzat a Cerima de Tivissa eleva a 71 els positius del brot de coronavirus que s'hi va detectar

Salut indica que dels afectats, 60 son treballadors i la resta contactes estrets

Imatge de l'empresa Cerima de Tivissa, on es va detectar el brot.

El cribatge realitzat a Cerima de Tivissa eleva a 71 els positius del brot de coronavirus que s'hi va detectarGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cribatge realitzat pel departament de Salut a l'empresaProducció Cirera Ribera d'Ebre, SL. (Cerima cherries), ubicada a Tivissa, s'ha tancat amb un balanç de 71 afectats, dels quals 60 són treballadors i 11 contactes estrets positiius d'aquests. Segons s'indica des del departament, tots ells estan degudament aïllats.

La passada setmana es va detectar un brot a l'empresa que afectava a una 20 de treballadors. Amb la col·laboració de l'empresa, Salut va organitzar un cribatge per determinat l'abast d'aquest brot i mirar de controlar-lo.

El cribatge es va realitzar el passat divendres, 11 de juny, i es van realitzar un total de 159 proves, de les quals 136 van sortir negatives i 19 positives. A més, hi ha quatre treballadors que, com que el resultat de laboratori no era coincident, van haver de repetir la prova.

Finalment doncs, amb el brot incial i després els casos de contactes i el cribatge, el brot finalment afecta a 71 persones.Des de Salut s'ha fet una proposta a l'empresa per tal de vacunar tots els treballadors que van sortir negatius en el cribratge, que s'iniciarà tan aviat com sigui possible.

tracking