Diari Més

Societat

Prat del Comte busca famílies amb fills en edat escolar per garantir la continuïtat de l'escola

A més, s'ha obert un concurs per gestionar l'alberg Ca la Jepa i el Bar-Casal del municipi de la Terra Alta

Imatge del municpi Prat de Comte situat a la Terra Alta

Un alberg municipal de Prat de Comte busca una família amb nens que el vulgui gestionarCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plataforma Repoblem ha anunciat que el municipi Prat del Comte (Terra Alta) busca una família amb nens en edat escolar per viure-hi i així permetre garantir la continuïtat de l'escola. Per facilitar la seva estança al poble, han obert un concurs per gestionar l'alberg Ca la Jepa, que inclou un habitatge, i el Bar-Casal. El termini per presentar les sol·licituds és el 26 de maig.

L'alberg compta amb cinc habitacions amb 50 places distribuïdes en lliteres, una cuina equipada, dos menjadors i una terrassa a adequar. El cànon per gestionar-lo és a partir de 450 euros+IVA mensuals.

D'altra banda, el Bar-Casal té dues terrasses (una d'elles coberta) i està connectat al casal municipal que té un escenari i una pista de ball. A més, allí hi ha les dues piscines municipals que permeten oferir el servei de bar a l'estiu.El cànon per gestionar-lo és a partir de 150 euros+IVA mensuals.

El municipi conta, actualment, amb 179 habitants i disposa d'una escola, consultori, farmàcia i botiga, entre altres establiments.

Aquells que estiguin interessatsaviure-hi poden escriure a l'adreça facilitada perRepoblem: viureapratdecomte@gmail.com.
tracking