Diari Més

Successos

Detenen a set persones com a presumptes autors de la mort d'un home a Flix durant l'assalt a una plantació de marihuana

L'operació policial ha permès detenir 15 persones vinculades amb el tràfic de marihuana, set de les quals estarien implicades en un homicidi

Els mossos en el moment de la detenció.

Detenen a set persones com a presumptes autors de la mort d'un home a Flix durant l'assalt a una plantació de marihuanaMossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra han detingut a set persones per la seva presumpta vinculació amb l'homicidi d'un home a Flix durant l'assalt a l'agost del passat any a una plantació de marihuana situada en una masia.

Segons ha informat la policia catalana, l'assalt es va produir a l'agost passat en una masia el Parc Natural deSebes, a Flix, on els agents van localitzar el cadàver d'un home de 26 anys d'edat amb signes de violència, ja que suposadament custodiava una plantació de marihuana que va ser assaltada.

Els agents van arribar a la conclusió que la mort podria estar vinculada a un robatori violent de les plantes de marihuana, després del que van iniciar una recerca que els va permetre identificar als set persones responsables del crim, sis homes de nacionalitat espanyola i un altre romanès.

Els Mossos van detenir als set sospitosos, dels quals sis romanen a la presó preventiva, en un primer dispositiu policial, efectuat a la fi del passat any, i del qual la policia catalana no ha informat fins avui, una vegada ha pogut completar la segona fase de la seva operació, amb l'arrest de vuit membres de la xarxa dedicada al cultiu i tràfic de marihuana.

En aquest cas, els últims vuit detinguts, en diverses fases que van culminar el passat 27 d'abril, han quedat en llibertat amb càrrecs, menys un que ha ingressat a la presó.

tracking