Diari Més

Successos

Mor un motorista en un accident a l'Ametlla de Mar

La seva parella va avisar als serveis d'emergències durant la nit perquè no tornava a casa i els agents l'han trobat finalment aquest diumenge

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra.

Mossos d'EsquadraMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mor un motorista de35anys de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant en un accident que ha tingut lloc durant la nit d'aquest dissabte al terme municipal de l'Ametlla de Mar. L'home va sortir amb la motocicleta la nit d'aquest dissabte i no va tornar a casa, finalment han trobat el punt de l'accident al matí d'aquest diumenge.

Els fets van tenir lloc durant la nit d'aquest dissabte, a les onze i quart, quan la parella de la víctima va alertar als serveis d'emergències que l'home havia sortit amb la motocicleta i no tornava a casa. Els Mossos van obrir un dispositiu de recerca de 6 patrulles, una dotació dels Bombers i dues ambulàncies del SEM, durant la nit per buscar la víctima per les vies properes després de confirmar que la moto sortia amb pneumàtics llisos, que descartaven pistes forestals.

Amics i veïns de la víctima es van unir al dispositiu de cerca i finalment al voltant de les 8 d'aquest matí un dels coneguts va trobar la zona de l'accident prop del barranc de l'Almadrava, concretament a l'antiga N340 entre l'Ametlla de Mar i El Perelló. Segons fonts dels Mossos d'Esquadra la víctima hauria mort accidentalment després de sortir de la via.

tracking