Diari Més

Successos

Un ferit crític i un greu després d'inhalar gasos de pintura en una fossa sèptica de l'Ametlla de Mar

Els fets han passat passades les nou del matí al carrer Margalló

Imatge d'arxiu d'un helicòpter del SEM.

helicòpter del SEMFacebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos operaris han resultat ferits de gravetat després d'inhalar pintura quan es trobaven a l'interior d'una fossa sèptica a l'Ametlla de Mar. Untercer ha estat valorat in situ pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i no ha calgut portar-lo a cap centre hospitalari. Els fets han passat passades les nou del matí al carrer Margalló.

Els tres homes treballaven en la reparació d'un dipòsit d'aigua a la zona de Roques Daurades. Estaven pintant amb clor i cautxú quan els vapors i els gasos de producte els ha causat malestar. Presentaven símptomes de mareig i un d'ells ha perdut la consciència. Els Bombers han hagut de foradar el dipòsit on estaven treballant per accedir-ho i rescatar-los.

Fins allí s'han desplaçat vuit unitats terrestres i l'helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), quatre de Bombers i els Mossos d'Esquadra. Segons ha informat el SEM un d'elles es troba en estat crític i l'han desplaçat per aire a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, mentre que l'altre es troba greu i l'han traslladat per carretera al mateix centre hospitalari.Els ferits són dos veïns del Perelló i la seva evolució és estable.

tracking