Diari Més

Policial

Detingut per robar 500 euros d'un establiment de restauració d'Amposta

L'home, que havia protagonitzat diversos fets delictius de la mateixa tipologia en els últims dies, ha ingressat a presó

Mossos d'Esquadra

Mossos d'EsquadraMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 38 anys, de nacionalitat espanyola i veí d'Amposta ha estat detingut aquest diumenge com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència.

El dia anterior els agents havien tingut coneixement que s'havia produït un robatori violent en un establiment de restauració de la capital del Montsià.

Segons la denúncia, un home va ser sorprès pel propietari de l'establiment mentre sostreia els diners de la caixa enregistradora.

La víctima va intentar impedir el robatori però finalment el lladre de manera violenta va aconseguir emportar-se aproximadament 500 euros i va fugir del lloc en una furgoneta.

Als voltants de les 17.45 hores del dia 7 de març la furgoneta implicada en el robatori del dia anterior va ser localitzada mentre proveïa carburant en una benzinera de Tortosa.

Diverses dotacions policials es van desplaçar a la benzinera i van detenir el conductor del vehicle. Cal destacar que l'home arrestat darrerament ha estat involucrat en altres robatoris amb violència i intimidació, i furts ocorreguts en establiments d'alimentació de les localitats de l'Aldea i Vinaròs, així com en un robatori amb intimidació, mitjançant arma de foc simulada, en un altre establiment de restauració d'Amposta pel qual ja va ser detingut el passat 1 de març.

El detingut va passar a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia d'Amposta i es va decretar el seu ingrés a presó.

tracking