Diari Més

Policial

A presó un home per robar de forma violenta 500 euros d'un establiment de restauració d'Amposta

El detingut havia protagonitzat diversos fets delictius de la mateixa tipologia en els últims dies

Imatge d'un vehicle de la Policia Local d'Amposta.

Policia Local AmpostaPolicia Local Amposta

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home per haver robat de forma violenta en un establiment de restauració d'Amposta, d'on es va endur 500 euros. L'home, de 38 anys, de nacionalitat espanyola i veí del municipi, va quedar detingut aquest diumenge 7 de març com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència. El dia anterior els agents havien tingut coneixement que s'havia produït un robatori violent en aquest establiment d'Amposta. Segons la denúncia, un home va ser sorprès pel propietari del negoci mentre sostreia els diners de la caixa enregistradora. La víctima va intentar impedir el robatori, però finalment el lladre de manera violenta va aconseguir emportar-se aproximadament 500 euros i va fugir en una furgoneta.
Al voltant de tres quarts de sis de la tarda de l'endemà, diumenge 7 de març, la furgoneta implicada en el robatori va ser localitzada mentre proveïa carburant en una benzinera de Tortosa (Baix Ebre). Diverses dotacions policials es van desplaçar a la benzinera i van detenir el conductor del vehicle.

Fonts policials destaquen que l'home arrestat darrerament ha estat involucrat en altres robatoris amb violència i intimidació, i furts en establiments d'alimentació de les poblacions de l'Aldea (Baix Ebre) i Vinaròs (Baix Maestrat), així com en un robatori amb intimidació, mitjançant arma de foc simulada, en un altre establiment de restauració d'Amposta pel qual ja va ser detingut el passat 1 de març.

El detingut va passar a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia d'Amposta i es va decretar el seu ingrés a presó.

tracking