Diari Més

Societat

L'Ajuntament de Deltebre facilitarà la recollida d'al·legacions contra el Pla de protecció del Delta a partir de dilluns

Hi ha quatre models diferents de documents

Els representants del teixit socioeconòmic de Deltebre reunits amb l'Ajuntament en la trobada per valorar la proposta d'observacions i al·legacions contra el Pla de protecció del Delta.

L'Ajuntament de Deltebre facilitarà la recollida d'al·legacions contra el Pla de protecció del Delta a partir de dilluns

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Deltebre (Baix Ebre) posarà a l'abast de la ciutadania les al·legacions contra el Pla de protecció del Delta de l'Ebre a partir d'aquest dilluns. El pla estatal, elaborat pel Ministeri de Transició Ecològica i Repte Demogràfic, està a consulta pública fins al pròxim 5 d'abril. El consistori facilitarà quatre models diferents d'al·legacions. En concret, per a la ciutadania en general, per al teixit associatiu, per als propietaris de construccions en sòl urbà de Riumar o sòl potencialment turístic, i per als propietaris de sòl agrícola. L'alcalde de municipi, Lluís Soler, ha reiterat que han «d'inundar el ministeri d'al·legacions com a resposta a un pla que provocaria que la mar ens inundi».

L'Ajuntament de Deltebre es va reunir aquest divendres amb representants del teixit socioeconòmic del municipi per valorar la proposta d'observacions i al·legacions. El pla estatal suposa la incorporació al domini públic de 3.552.542 m2 del terme municipal. Això, afectaria 422 propietats. El consistori també prepara al·legacions que donarà a conèixer a finals d'aquest mes. Aquestes estan disponibles a la pàgina web de l'Ajuntament des d'aquest dissabte i es poden presentar telemàticament.

També es podran presentar, presencialment, a l'Espai d'Atenció Ciutadana i del Consell de Riumar, al Centre Esportiu del Delta, a la Biblioteca Delta de l'Ebre i a les oficines de la Comunitat de Regants de l'Esquerra de l'Ebre.

tracking