Diari Més

El Consell Comarcal del Baix Ebre cedeix un espai d'EbreTerra per la campanya de vacunació

La campanya de vacunació continuarà demà dijous a Ebre Terra i, en principi, està previst que segueixi tots els dimecres

Imatge de la sala que han cedit.

El Consell Comarcal del Baix Ebre cedeix un espai d'EbreTerra per la campanya de vacunacióCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha cedit al Centre d'Atenció Primària (CAP) de Deltebre un espai d'EbreTerraper la campanya de vacunació de la Covid-19, impulsada pel departament de Salut de la Generalitat. Concretament, la campanya de vacunació es duu a terme a la sala Ramon Calvo i avui s'han administrat les primeres dosis a persones majors de80anys i dependents. La consellera comarcal d'EbreTerra, Laura Fabra, i la directora del CAP Deltebre van visitar dies enrere l'espai per comprovar-ne la idoneïtat.

La campanya de vacunació continuarà demà dijous a Ebre Terra i, en principi, està previst que segueixi tots els dimecres. Des del CAP Deltebre es contacta directament amb les persones a qui s'ha d'administrar la vacuna i se'ls cita a les instal·lacions d'EbreTerra.

El Consell Comarcal ha cedit l'espai d'EbreTerraa Salut, com ja va fer durant la campanya de vacunació de la grip. Aquesta vacunació té com a finalitat aconseguir la immunitat de grup, que és fonamental per minimitzar els efectes de la pandèmia. «Com a administració hem de posar totes les facilitats possibles perquè la campanya de vacunació contra la Covid-19 es faci de la manera més ràpida i segura possible», ha manifestat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura.

tracking