Diari Més

Successos

Un camió carregat de cerveses bolca a l'AP-7 a l'Ametlla de Mar

La càrrega ha quedat escampada per la via, la qual compta amb dos carrils tallats a la circulació

Imatgede com ha quedat la calçada després de l'accident.

Un camió carregat de cerveses bolca a l'AP-7 a l'Ametlla de MarBombers

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un camió que transportava cerveses ha topat contra la mitjana i ha bolcat a l'AP-7 a l'Ametlla de Mar. El Servei Català de Trànsit ha rebut l'avís a les 09.08 hores. La topada s'ha produït al quilòmetre 299 en sentit Tarragona. Com a conseqüència de l'accident, la càrrega ha quedat escampada per la via que ha quedat coberta de vidres icaixes de cervesa.

Fins al lloc s'han desplaçat dues dotacions de Bombers de la Generalitat,Mossos d'Esquadra i el Sistema d'Emergències Mèdiques. El SEM ha atès al conductor, el qual ha estat traslladat fins a l'Hospital Verge de la Cinta amb pronòstic menys greu.

L'accident ha obligat a tallar la via una estonai es feiendesviaments cap a l'N-340, en sentit nord a la sortida de l'Ampolla i en sentit sud a la sortida de l'Ametlla. A les 11.30 hores,s'ha reobert la circulació en un carril per a cadascun dels sentits. L'accident provoca retencions d'entre tres i quatre quilòmetres en ambdos sentits.

ccident de @transit al km 297 de l'AP-7 a l'Ametlla de Mar. Un camió ha xocat amb la mitjana i la càrrega s'ha escampat per la via. El conductor ha resultat ferit. Estem treballant dues dotacions #bomberscat

tracking