Diari Més

Societat

La parella que es va casar a l'UCI de Tortosa segueix en estat crític

Tots dos van ingressar divendres passat en estat greu

Imatge de la façana de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Hospital Verge de la Cinta de TortosaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La parella ingressada a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa que va poder celebrar el seu matrimoni minuts abans de ser intubats contínua en estat crític, segons han confirmat a Efe fonts sanitàries.

La parella de 58 i 54 anys de Deltebre i afectada per coronavirus va ingressar en estat greu al centre hospitalari de referència a les Terres de l'Ebre divendres passat i va ser allí on van manifestar la seva voluntat de contreure matrimoni.

Havien iniciat els tràmits per oficialitzar la seva unió, però encara no havien pogut dur-la a terme i, tenint en compte que el seu estat era greu, el personal de l'hospital va decidir ajudar-los a portar endavant l'enllaç a la Unitat de Vigilància intensiva abans de sedar-los i intubar-los.

D'aquesta forma, un jutge, un secretari judicial i un forense es van desplaçar a l'hospital per oficialitzar els tràmits, protegits en tot moment amb Equips de Protecció Individual (EPI).

Metges del centre van fer de testimonis i tots els allí presents, personal sanitari i altres ingressats no sedats, van esclatar en aplaudiments una vegada celebrat l'enllaç.

A continuació, la parella va ser sedada i actualment continua ingressada a la UCI en estat crític.

tracking