Diari Més

La segona dosi de la vacuna arriba a la Regió Sanitària de les Terres de l'Ebre

La Residència de Natzaret de Móra d’Ebre ha estat la primera en rebre la segona dosi de la vacuna

Dues infermeres vacunant contra la covid-19 a Antònia Sedó, usuària de la Residència Natzaret de Móra d'Ebre que ha estat la primera vacunada a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre

Antònia Sedó, de 93 anys, és la primera resident vacunada contra la covid a l'EbreACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Regió Sanitària de Terres de l'Ebre ha iniciat l'administració de la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19. Ha estat a la Residència Natzaret de Móra d'Ebre, precisament mateixa residència on es va administrar per primera vegada la vacuna.

La primera usuària a rebre la segona dosi de la vacuna ha estat Antònia Sedó, de 93 anys, qui precisament ja va ser la primera a rebre la primera dosi de la vacuna de Pfizer contra la Covid-19 el passat 27 de desembre. El segon en rebre la vacuna ha estat Lluis Avinyó, de 80 anys.

Rosa Pino, psicòloga del centre i primera professional en rebre la primera dosi de la vacuna, també ha rebut la segona dosi. Avui a la residència Natzaret de Móra d'Ebre s'han vacunat amb aquesta segona dosi 55 residents i 29 treballadors.

A la Regió Sanitària de Terres de l'Ebre, pel que fa a vacunació, fins avui s'han administrat en població de residències 1.350 dosis, mentre que 2.847 dosis han estat per a professionals i treballadors tant de centres residencials com de centres sanitaris. El total de vacunats puja, doncs, a 4.197 a tota la Regió.

tracking