Diari Més

Policial

Els Mossos d'Esquadra detenen un home per robar una embarcació del port de Deltebre

L’embarcació va poder ser localitzada a Sant Jaume d’Enveja embarrancada a la zona del Mas de la Comandanta

Imatge de l'embarcació.

Els Mossos d'Esquadra detenen un home per robar una embarcació del port de DeltebreMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria d’Amposta van detenir el passat divendres un home de 28 anys, de nacionalitat francesa i sense domicili conegut, com a presumpte autor d’un delicte de furt.

Els propietaris d’una embarcació de pesca de 12 metres d’eslora van anar a buscar-la divendres de matinada a l’embarcador del port de Deltebre i van veure que no hi era. Llavors, van començar a buscar-la i preguntar entre els pescadors del port i un els va explicar que havia vist l’embarcació a l’alçada del Mas de la Comandanta a Sant Jaume d’Enveja.

Els propietaris van poder trobar-la al lloc indicat i, quan es disposaven a amarrar-la, van veure que hi havia un individu a l’interior. Ràpidament, van trucar la policia i patrulles dels mossos i de la policia local de Sant Jaume d’Enveja es van adreçar al lloc.

Els mossos van detenir l’home per un delicte de furt. Posteriorment, es van fer diverses comprovacions amb l’embarcació i es va retornar als seus propietaris.

El detingut va passar dissabte a disposició del jutjant d’instrucció d’Amposta on es va celebrar un judici ràpid.

tracking