Diari Més

Policial

Enxampats a l'Aldea quan intentaven entrar a un immoble on havien robat la nit anterior

Un veí va alertar els Vigilants Municipals en sentir sorolls sospitosos a la seva propietat

Imatge d'arxiu d'una detenció.

Mossos d'Esquadra, detingut, detencióMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra, amb la col·laboració dels Vigilants Municipals de l’Aldea, han detingut aquesta matinada un home i una dona, de 30 i 35 anys, de nacionalitat romanesa i espanyola, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

Els fets van succeir ahir, a les 22.30 hores, quan un veí va alertar els Vigilants Municipals de l’Aldea perquè escoltava sorolls sospitosos a l’interior d’un immoble de la seva propietat. Immediatament, una patrulla de Mossos d’Esquadra va desplaçar-se a l’Avinguda Catalunya on van localitzar els vigilants amb dues persones retingudes.

Una vegada al lloc, el propietari va manifestar-los que la matinada de dimarts va patir un altre robatori en el mateix immoble. En aquell cas, es va trobar tot l’interior regirat i van sostreure diversos objectes personals.

Davant d’aquests fets, el propietari va decidir reforçar la porta d’entrada amb un puntal de ferro per bloquejar-la. Tot i això, ahir a la nit els lladres van tornar de nou i van trencar els vidres d’una finestra per tal d’accedir a l’interior. En aquesta ocasió, en veure’s sorpresos, no van aconseguir sostreure res.

Durant l’escorcoll se’ls va intervenir dos tornavisos i dues claus angleses. A més, els agents han aconseguit recuperar els objectes que havien sostret la nit anterior.

Els detinguts han quedat en llibertat avui després de declarar a la comissaria amb l’obligatorietat de comparèixer davant l’autoritat judicial quan siguin requerits.

tracking