Diari Més

Policial

Detingut a l'Ametlla de Mar un camioner begut que circulava de manera temerària

L'home, que es va negar a fer les proves d'alcoholèmia, duia a la cabina llaunes i ampolles de cervesa, una ampolla de vi i una de 2 litres de whisky, la majoria buides

Imatge del vehicle que conduïa el camioner detingut pels Mossos a l'AP-7.

Detingut a l'Ametlla de Mar un camioner begut que circulava de manera temeràriaMossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimecres un camioner txec de 49 anys que circulava begut i de forma temerària per l'AP-7, i que va negar-se a fer les proves d'alcoholèmia. Diversos usuaris van alertar d'un camió que circulava de forma temerària per l'autopista a l'altura d'Amposta. Una patrulla s'hi va adreçar i va observar com el camió feia ziga-zagues i posava en perill la resta d'usuaris de la via. Fins i tot, va arribar a fregar amb la tanca de seguretat del marge dret. Els mossos van posar-se davant del camió i van indicar al conductor que els seguís fins la sortida de l'autopista a l'Ametlla de Mar. L'home duia a la cabina llaunes i ampolles de cervesa, una ampolla de vi i una de dos litres de whisky, la majoria buides.
Un cop aturat, els agents van comprovar que el conductor es trobava clarament sota els efectes de l'alcohol i van voler fer-li la prova d'alcoholèmia. Segons explica la policia, en un primer moment s'hi va negar i després, quan va accedir a bufar, va fer la prova intencionadament de forma incorrecta.

Per tot plegat, els mossos van detenir-lo pels suposats delictes de conducció temerària, conducció sota els efectes de l'alcohol i negativa a sotmetre's a les proves d'alcoholèmia. A més, van immobilitzar el camió. El detingut va passar dijous a disposició del jutjat d'instrucció número 1 de Tortosa.

tracking