Diari Més

Medi Ambient

Fundación Repsol impulsa la reforestació d'una finca de Flix afectada per l'incendi de 2019

S'han repoblat 10,5 hectàrees plantant 5.250 plantes d’11 espècies autòctones diferents

En total s'han plantat més de 5.000 arbres en 10,5 hectàrees.

Fundación Repsol impulsa la reforestació d'una finca de Flix afectada per l'incendi de 2019Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fundación Repsol ha impulsat la reforestació a la finca de l'Ermita del Remei de Flix, un espai emblemàtic afectat per l'incendi de 2019 a la Ribera d'Ebre. Els treballs van acabar a finals de novembre, després de durar dues setmanes.

Sylvestris ha estat l'encarregada de realitzar-los i d'aportar el seu model d'impacte social per promoure l'ocupació en les comunitats locals. Per això, ha fet 8noves contractacions de persones en situació de vulnerabilitatprovinents dels serveis socials de l'Ajuntament de Flix.

En total s'han plantat més de 5.000 arbres en 10,5 hectàrees que serviranper mitigar el canvi climàtic, ja que en els pròxims 50 anys els arbres plantats absorbiran un total de 641 tCO2. Aquest projecte recupera un ecosistema degradat i comporta un benefici social, generant ocupació entre persones que es troben en situació de vulnerabilitat.

Aquesta plantació s'ha realitzat d'acord amb els estàndards de l'Oficina Espanyola de Canvi Climàtic (OECC) i s'ha d'inscriure en el Registre de petjada de carboni, compensacions i projectes d'absorció de diòxid de carboni, creat a Espanya a aquest efecte per l'OECC.

tracking