Diari Més

Policial

Denunciat un caçador de la Galera per consum de drogues mentre anava armat amb una escopeta

Els Mossos d'Esquadra també li van intervenir un ganivet de grans dimensions

El caçador va ser interceptat dimecres

Denunciat un caçador de la Galera per consum de drogues mentre portava una escopetaMossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Unveí de la Galera de 37 anysha estat denunciat aquest dimecres pels Mossos d'Esquadra per consum i tinença de cocaïna mentre portava una escopeta de caça. Els agents el van interceptar al voltant de les 11 del matí al camí de Cantallops d’aquest municipi i també li van intervenir un ganivet de grans dimensions. L’individu, que tampoc duia la documentació necessària per a exercir l’activitat de cacera, va ser denunciat per infraccions a la Llei Orgànica 4/2015, de Protecció de la Seguretat Ciutadana i a la Llei 1/1970 de caça.

Durant l’actuació, els agents van recollir les restes de la substància estupefaent així com alguns dels estris que l’home havia utilitzat per al seu consum. Pel que fa a l’arma llarga de foc, una escopeta del calibre 12 d’un sol canó per a la caça major, els mossos van iniciar les gestions per a la seva tramesa a la Guàrdia Civil, cos de seguretat encarregat del control d’armes i explosius.

La policia autonòmica alerta que aquest tipus de conductes no es detecten habitualment en els dispositius policials que periòdicament es realitzen per al control de l’activitat de caça.

tracking