Diari Més

Salut

L'Hospital Comarcal d'Amposta reobre el servei d'Urgències nocturnes aquest dilluns

Salut ha notifica nous casos de covid a les residències de Deltebre, amb 3 positius i a Amposta amb 1 positiu

Façana principal de l'Hospital Comarcal d'Amposta.

Salut confirma un brot amb quatre contagiats a l'Hospital d'AmpostaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El servei d’Urgències de l’Hospital Comarcal d’Amposta (HCA) reprèn la seva activitat nocturna a partir d'aquest dilluns, després que hagués d'aturar-se el passat 30 d’octubre a causa del confinament de 6 metges. L’HCA havia mantingut les urgències de dia, de 8h a 20h, i havia desplaçat un Vehicle d’Intervenció Ràpida fora el centre per eventuals necessitats durant l’horari nocturn (de 20h a 8h).

Des de la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebredemanen a la ciutadania que facin un ús responsable dels recursos i s’insisteix en la trucada prèvia al 061 abans d’acudir al servei d’urgències, alhora que demana seguir les indicacions que es donin per utilitzar els dispositius indicats.

Pacients covid a l'Ebre

Quant a l’estat dels Hospitals de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre (RSTE) pel que fa als ingressos de pacients covid l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta compta amb 22 pacients a la Unitat de Cures Intensives (UCI) i 16 pacients a planta; l’Hospital de la Santa Creu té 13 pacients positius; l’Hospital Comarcal d’Amposta té 16 pacients positius i l’Hospital Comarcal de Mora d’Ebre, 2 pacients positius.

Des del passat 5 de novembre el Verge de la Cinta atén pacients crítics, semi-crítics i aguts d’alta i mitjana complexitat; l’Hospital Comarcal d’Amposta (HCA) i l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre (HCME) atenen pacients aguts i d’atenció intermèdia i l’Hospital de la Santa Creu de Jesús (HSC) atén pacients d’atenció intermèdia.

Pel que fa a l’estat de les residències, actualment el brot de la residència VIMA de Sant Carles de la Ràpita ja ha resolt a l’espera de que 5 persones positives acabin els últims dies d’aïllament. A la residència Sant Miquel de Tortosa hi ha 48 positius; 13 a la residència Natzaret de Móra d’Ebre; 12 a la residència l’Onada de Gandesa i 1 a la residència de la Santa Creu de Jesús. S’han detectat nous casos a l’Onada Deltebre, amb 4 positius(3 treballadors i una persona usuària i on avui s’han fet totes les PCR a les persones ateses a l’espera dels resultats) a Amposta amb 5 positius (2 treballadors i 3 persones usuàries, també pendents dels resultats dels cribratges d’avui) i a a l’Onada Ulldecona amb una persona usuària positiva i on es faran els cribratges dels usuaris demà.

tracking