Diari Més

Policial

Intercepten un veí de Reus amb 420 quilos de garrofes sostrets a una finca del Perelló

La Guàrdia Civil va aturar l'home, d'origen marroquí, en un control i el seu nerviosisme el va delatar

Imatge de les garrofes interceptades al control de la Guàrdia Civil al Perelló.

Intercepten un veí de Reus amb 420 quilos de garrofes sostrets a una finca del PerellóGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Guàrdia Civil de l'Ametlla de Mar, han pres declaració en qualitat d'investigat, a un veí de Reus, d'origen marroquí, per la comissió d'un presumpte delicte de furt de gairebé mitja tona de garrofes.

L'actuació va tenir lloc durant el cap de setmana, quan una patrulla de la Guàrdia Civil de l'Ametlla de Mar era a l'N-340 fent tasques de control. A l'altura del cementiri del Perelló, van interceptar un vehicle tipus monovolum, que havia realitzat maniobres dubitatives en observar la presència dels agents.

Se'l va aturar i després d'identificar al conductor i els agents van comprovar com es mostrava molt nerviós. Això va fer que registressin el vehicle, localitzant en l'espai de càrrega diversos sacs amb garrofes. En preguntar per l'origen de la càrrega i exigir-li la guia de circulació del producte, va explicar que les havia recol·lectat durant el matí en una finca del terme municipal del Perelló, sense disposar d'autorització del seu propietari.

Per aquest motiu, els agents, es va procedir a la presa de declaració en qualitat d'investigat de l'home, de58anys, veí de Reus, per la comissió d'un suposat delicte de furt. En els sacs hi duia 420 quilos de garrofes.

Les diligències instruïdes en unió del producte intervingut van ser posats a la disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tortosa. Segons assenyalen des de la mateixa Guàrdia Civil, la garrofa ha multiplicat per cinc el seu valor els últims anys i es tracta d'un producte molt apreciat a la indústria farmacèutica.

tracking