Diari Més

Front comú entre l'Ajuntament d'Amposta i la Generalitat per controlar el brot detectat a l'empresa Padesa

Els darrers cribratges realitzats han permès detectar 63 positius que ja han quedat aïllats

Treballadors de Padesa fent cua al CAP de Roquetes per fer-se el PCR arran d'un rebrot a l'empresa.

Salut decidirà avui si es fan cribratges massius a les escoles per controlar el brot de PadesaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Front comú entre l'Ajuntament d'Amposta i els Departaments de Salut i Treball de la Generalitat a les Terres de l'Ebre per abordar diferents mesures que permetin controlar el brot que s'ha detectat a la planta de producció de l'empresa Padesa.

Aquest dissabte a la tarda s'ha celebrat una reunió per decidir quines accions s'han de prendre per frenar els contagis. Durant la setmana es van detectar 2 positius a partir dels quals l’empresa va realitzar de forma immediata dos cribratges a 263 treballadors. Aquests van donar un resultat de 63 positius, dels quals 51 resten a l'espera de poder realitzar una prova serològica per tal de determinar si es tracta d’infeccions actives o d'infeccions passades.

Pel que fa a la resta de treballadors de la planta de producció d'Amposta, la prova PCR se'ls farà a partir de dilluns per tal de detectar si hi ha cap més positiu asimptomàtic.

El centre de producció d'aquest escorxador té una plantilla de 395 treballadors. L'empresa i Salut confirmen que, tant a la planta de Roquetes com a la d'Amposta s'han intensificat totes les mesures de prevenció exigides per les autoritats sanitàries. A hores d'ara tant els positius com els contactes estrets d'aquests es mantenen en quarantena durant deu dies.

tracking