Diari Més

Detecten 14 positius per covid-19 a l'Hospital de la Santa Creu de Tortosa

Les proves PCR s'han fet després que una persona ingressada presentés simptomes compatibles amb el coronavirus

Les proves PCR s'han fet després que una persona ingressada presentés simptomes compatibles amb el coronavirus

Detecten 14 positius per covid-19 a les unitats de llarga estada i subaguts de l'Hospital de la Santa Creu de TortosaGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Catorze persones de les unitats de llarga estada i subaguts de l'Hospital de la Santa Creu de Tortosa han donat positiu per coronavirus. Les proves PCR practicades al final de la setmana passada i durant el cap de setmana a les persones ingressades a la segona planta d'aquest centre hospitalari han permès detectar els casos. El cribratge s'ha practicat després que un dels pacients ingressats presentés símptomes compatibles amb el virus, com és el cas de la febre. Se li va efectuar una primera prova i atès que el resultat va ser positiu, es van estendre les anàlisis a la resta de persones ingressades. Aquestes també s'han fet a tot el personal sanitari que van treballar a les unitats durant els dies anteriors.
El resultat de la diagnosi han estat un total de 13 casos positius entre els pacients i 16 negatius. Pel que fa al personal, de moment no hi ha cap positiu, però s'està a l'espera de conèixer el resultat de totes les proves.

Les persones que han donat positiu s'han traslladat a l'àrea de tractament de la covid de l'hospital, mentre que la resta es mantenen aïllades preventivament a la segona planta fins que d'aquí a uns dies se'ls repeteixi la prova PCR.

tracking