Diari Més

Policial

Un grup de veïns reté dos joves que havien robat joies i objectes de valor d'un domicili de Palma d'Ebre

El detingut major d’edat va ingressar a presó mentre que l'altre, un menor, va ingressar en un Centre de Menors d’Amposta

Imatge d'arxiu d'una detenció.

Mossos d'Esquadra, detingut, detencióMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 5 d’octubre dos homes, un d’ells menor d’edat i l’altre de 29 anys per un robatori en un domicili dePalma d’Ebre. Els fets van ocórrer pels volts de les dotze del migdiaquan els Mossos d’Esquadra van rebre avís que s’acabava de produir un robatori en un habitatgei que uns veïns estaven seguint els sospitosos.

Immediatament, diverses patrulles van desplaçar-se al lloc del fets i, en arribar, els veïns tenien retinguts els possibles autors del robatori.

Paral·lelament, una altra patrulla va comprovar que la casa d’on havien fugit estava forçada la porta d’accés i de l’interior havien sostret joies i altres objectes de valor.

Per tot això, els Mossos d’Esquadra van arrestar-los per un robatori amb força i posteriorment van poder retornar els objectes sostrets al propietari. Els dos detinguts són denacionalitat italiana i amb domicili desconegut.

El detingut major d’edat va ingressar a presó després de passar el 6 a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia de Falset i, el menor, va ingressar en un Centre de Menors d’Amposta.

tracking