Diari Més

El brot de Padesa compta amb 318 positius, dels quals 246 són treballadors i 72 són contactes estrets

A les Terres de l’Ebre actualment hi ha 11 brots actius

Treballadors de Padesa fent cua al CAP de Roquetes per fer-se el PCR arran d'un rebrot a l'empresa.

Salut decidirà avui si es fan cribratges massius a les escoles per controlar el brot de PadesaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El brot dePadesaRoquetes se situa actualment amb 318 casos positius dels quals 246 corresponen a treballadors i 72 a contactes estrets. Els casos detectats fins ara s'han detectat mitjançant mostres ordinàries (86 casos), cribratge a treballadors (160 casos) i contactes estrets (72 casos). La concentració de casos es concentren a les poblacions de Tortosa, Amposta i Roquetes.

En aquestes xifres encara no estan incloses les proves dels cribratges de dilluns i dimarts a falta de tots els resultats. Els treballadors que han estat sotmesos al cribratge de dilluns i dimarts no aniran a treballar fins no tenir resultat negatiu i han de fer estada a casa igual que els seus fills que no assistiran a l'escola.

La Regió Sanitària Terres de l'Ebre, així com el servei de vigilància epidemiològica Terres de l'Ebre mantenen reunions amb l'empresa per tal de prendre diferents mesures i fer seguiment setmanal de l'estat de la situació. Entre aquestes, s'han incorporat treballadors de la Creu Roja que realitzen la tasca de mediadors socials i informen els treballadors sobre les mesures de protecció i control que han de dur a terme.

A les Terres de l'Ebre, actualment hi ha 11 brots actius, dels 71 que s'han declarat fins ara amb un total de 290 casos.

tracking