Diari Més

Policial

Detingut un menor ebri per conduir de forma temerària i saltar-se un control policial a Tortosa

Els fets van passar diumenge la matinada i els Mossos van aconseguir aturar-lo després de topar amb el vehicle escàpol

Imatge d'arxiu d'un detingut

detenció, detingut, mossos d'esquadraMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un menor de 17 anys va ser detingut la passada matinada de diumenge a l'avinguda Generalitat de Tortosa després d'una persecució policial. Els fets van passar cap a les tres de la matinada, quan un agent dels Mossos d'Esquadra va demanar a un vehicle que s'aturés en un control policial situat a la plaça Corona d'Aragó. El conductor va fer cas omís i va escapolir-se.

En aquest moment va començar una persecució policial amb dues patrulles pels carrers de la capital del Baix Ebre. Finalment, van aconseguir aturar el vehicle a l'avinguda Generalitat després que una de les patrulles i aquest topessin.

Els agents de la policia autonòmica van comprovar que el conductor era un menor de 17 anys que no havia obtingut mai el permís de conduir. Aquest va donar positiu a la prova d'alcoholemia, 0,42mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire espirat. El menor va quedar detingut per un delicte de conducció temerària, per conducció sota els efectes de l'alcohol i per no disposar de carnet. La Fiscalia de menors el va deixar en llibertat i el va entregar als seus pares.

A l'interior del vehicle viatjaven dos menors més i el propietari del turisme, el qual anava de copilot. Aquest també va ser denunciat per deixar que un menor conduís.

tracking