Diari Més

Laboral

La DO Terra Alta crea una borsa de treball per a cellers en cas de quarantenes

La mesura va ser aprovada amb un «consens total» per part dels membres que conformen la junta del Consell Regulador

Primer pla de raïm en una vinya de la DO Terra Alta. Imatge publicada el 10 d'octubre del 2019

vinya, raïm, verema, producció, DO Terra Alta, viACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Denominació d'Origen Terra Alta ha impulsat la creació d'una borsa de treball per ajudar els seus cellers durant la verema, que ja ha començat, si alguna d'elles ha de tancar les seves instal·lacions o perd temporalment una part de la seva plantilla per una quarantena per la covid-19.

«Els mesos de verema són estratègics per als cellers, possiblement els més importants de l'any, i davant la possibilitat que alguns d'ells puguin veure afectada la seva plantilla a conseqüència de la crisi sanitària, sigui per malaltia o per complir amb els protocols de seguretat, des de la DO Terra Alta s'ha decidit crear aquest banc de recursos, tant personals com tècnics per donar tot el suport possible als cellers», assenyala el Consell Regulador.

La borsa tindrà un caràcter solidari i es formarà amb la col·laboració dels cellers que vulguin participar de forma desinteressada. Aquests cellers podran oferir personal o mitjans tècnics als cellers que hagin de confinar-se o tancar les seves instal·lacions per un cas de coronavirus.

La mesura va ser aprovada amb un «consens total» per part dels membres que conformen la junta del Consell Regulador i s'activarà al llarg d'aquesta mateixa setmana per poder assistir a qualsevol celler que ho necessités de manera immediata.

tracking