Diari Més

Empresa

Àngel Punzano, nou director de la fábrica d'Ercros a Tortosa

Substituirà a Santiago Rodríguez Barrero, que ha assumit el lloc de director industrial de la divisió de química intermèdia

Punzano actualment era el director de la planta de Cerdanyola.

Àngel Punzano, nou director de la fábrica d'Ercros a TortosaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ángel Punzano Gil, actual director de la fàbrica que Ercros té aCerdanyola, ha estat nomenat -amb efectes de l'1 de setembre- director de la planta de Tortosa, en substitució de Santiago Rodríguez Barrero, que ha assumit el lloc de director industrial de la divisió de química intermèdia.

Ramón Jané Pañella, actual cap de laboratori, desenvolupament i assistència tècnica de la fàbrica de Cerdanyola assumirà, en la mateixa data, la direcció d'aquesta fàbrica.

Ángel Punzano és llicenciat en Ciències Químiques per la Universitat de Barcelona i postgrau en Prevenció de Riscos Laborals per la Universitat Politècnica de Catalunya. Al 1994 es va integrar com a tècnic en I+D del Grup Derivats Forestals. L'any 1995 es va incorporar a la fàbrica de Cerdanyola, on va ser designat cap de producció i, posteriorment, director de la fàbrica fins al seu nou nomenament.

Ramon Jané és llicenciat en Ciències Químiques per la Universitat Autònoma de Barcelona. També va iniciar la seva carrera laboral com a tècnic en I+D del Grup Derivats Forestals el1994, posteriorment va ser cap de laboratori de la fàbrica de Cerdanyola i, al 2006, va assumir la responsabilitat de desenvolupament de producte i assistència tècnica d'aquesta fabrica.

tracking