Diari Més

Successos

Remolquen un veler atrapat en una xarxa a la deriva al Delta de l'Ebre

Salvament ha rebut dos avisos més per un vaixell a la deriva i per quatre embarcacions que suposaven un perill per als banyistes

La Salvamar Achernar s'apropa per assistir al veler atrapat.

Remolquen un veler atrapat en una xarxa a la deriva al Delta de l'EbreSalvament Marítim

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Salvament Martím va rebre un avís dijous a primera hora del matí per un veler que s'havia quedat atrapat a una xarxa a la deriva al Delta de l'Ebre. El Centre de Comandament de Tarragona va activar l'embarcacióSalvamar Achernar, la qual va remolcar la nau anomenada Vega Mar fins a Sant Carles de la Ràpita.

Cap al migdia, el Centre de Comandament de Tarragona va enviar lallanxa LS Atlas de Creu Roja a la zona de la platja de l'Illot de l'Ametlla de Mar perquè quatreembarcacions es trobaven a la zona de boies, fet que suposava un perill per als banyistes. Els tripulants van abandonar la zona.

Des de Salvament Marítim recorden queles balises serveixen perdistingir les zones de banyistes iembarcacions per evitar accidents.

El passat dimarts, els membres de Salvament de Creu Roja de l'Ampolla van rebre un avís deSalvament Marítim per un vaixell que es trobava a la deriva. Aquests van mobilitzarl'embarcació Brio per recuperar-la. Un cop allí, van trobar al patró de la nau a l'aigua, per la qual cosa el van rescatar.

tracking