Diari Més

El Campus de Bàsquet Femení Winners d'Amposta, suspès a causa d'un positiu per coronavirus

Participants i responsables del centre de tecnificació es faran proves PCR aquest dijous

El campus d'Amposta acull jugadores infantils i cadets.

El Campus de Bàsquet Femení Winners d'Amposta, suspès a causa d'un positiu per coronavirusCampus Winners

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament d'Amposta ha anunciat aquest dijous que el Centre de Tecnificació ha decidit suspendre el Campus de Bàsquet FemeníWinnersa causa d'un cas positiu per coronavirus.

En primera instància, dimarts una de les participants -que havia arribat a Amposta diumenge- va retornar a casa seva perquè la seva mare havia donat positiu a una prova PCR. Un cop allí se li va realitzar la prova que ha resultat positiva.

Al mateix temps, el dimecres a la nit, una altra de les joves, que havia estat en contacte amb la primera, ha presentat símptomes.

Segons que informa el consistori, Epidemiologia de les Terres de l'Ebre ha decidit tractar la situació com un possible brot i farà proves PCR a totes participants, el cos tècnic i també alguns dels treballadors del Centre de Tecnificació que han tingut contacte amb la jove.

Aquestes proves es faran aquest dijous al llarg de la tarda, però els responsables del campus han decidit no esperar als resultats i han acordat cancel·lar el campus i que les joves retornin a les seves ciutats durant divendres.

tracking