Diari Més

Móra la Nova suspèn la Festa Major i tanca els parcs infantils pel coronavirus

Actualment, hi ha quatre positius i més de 30 persones confinades a casa

Móra la Nóva ha tancat els parcs infantils fins nou avís per evitar la propagació del virus.

Móra la Nova suspèn la Festa Major i tanca els parcs infantils pel coronavirusMóra la Nova

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Móra la Nova ha decidit suspendre la Festa Major d'aquest estiu i tancar la Llar de Jubilats davant les nous casos de coronavirus que han aparegut al municipi. Actualment, hi ha quatre positius de covid-19 i més de trenta persones confinades a casa. Per tal d'evitar la propagació del virus, el consistori s’ha vist obligat a tancar també parcs infantils o cancel·lar l'útima setmana del Casal d'Estiu.

L'Ajuntament de Móra la Nova es mostra molt preocupat davant els nous contagis i alerta que la majoria s'estan produint en espais i activitats d'oci i a través de contacte entre grups d'amistat i familiars.

Tambe ha informat que, novament, la brigada de l’Ajuntament està treballant per desinfectar mobiliari, carrers i parcs infantils dues vegades al dia, per tal d’evitar nous contagis.

Tot i que tots els casos que s’han detectat són d’una extensió delimitada, demanena la població extremar les mesures de seguretat, fer cas a les autoritats i seguir totes les recomanacions sanitàries.

tracking