Diari Més

Una treballadora de l'Hospital d'Amposta dona positiu per coronavirus

Dilluns es van fer 43 proves PCR als treballadors i pacients que havien estat en contacte amb la sanitària

Pla general de la façana principal de l'Hospital Comarcal d'Amposta.

Hospital AmpostaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, ha confirmat que una treballadora de l'Hospital Comarcal del municipi ha donat positiu per coronavirus. La sanitària, que treballa a la tercera planta del centre, va començar a trobar-se malament el passat dijous. Al dia següent li van realitzar la prova de la covid, els resultats de la qual es van rebre diumenge, comunicant que s'havia contagiat.

Els resultats es van comunicar al Departament de Salut i dilluns es van realitzar proves a tots treballadors i usuaris que havien estat en contacte amb ella. En total es van realitzar 43 proves i els resultats es rebran entre avui i demà.

Salut, per la seva banda, va decidir sectoritzar dilluns la tercera planta de l'Hospital, ja que és on la sanitària prestava servei.

El batlle ha volgut enviar un missatge de tranquil·litat a tots els ampostins i als pacients del centre hospitalari i ha explicat que la resta de serveis funcionen amb normalitat. També ha recordat que durant la pandemia l'Hospital Comarcal ja va rebre pacients amb coronavirus.

«En cas de sortir algun positiu més se circumscriurà a la tercera planta i si hi ha algun treballador afectat se l'enviarà a casa 14 dies», ha afegit Tomàs. El batlle ha explicat que fa uns dies es va donar un cas positiu al Casal d'Amposta en un curs de monitors, el qual ja es troba «controlat perquè tothom va complir les mesures de seguretat, portaven mascareta, guants, ...».

Finalment, ha fet una crida a la ciutadania a cuidar-se i complir amb les normes de seguretat per tal d'evitar els contagis. «Està bé que estem preocupats, però hem de tenir conciència que si fem el que toca, tot sortirà bé», ha conclòs Tomàs.

tracking