Diari Més

Les Terres de l'Ebre suma dos nous brots a Tortosa i la Ràpita

Segueixen actius els del Perelló amb 14 positius i el de l'Hospital de la Santa Creu amb 9

Imatge de Sant Carles de la Ràpita.

Les Terres de l'Ebre suma dos nous brots a Tortosa i la RàpitaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Regió Sanitària de les Terres de l'Ebre té localitzats dos nous brots de coronavirus i ja són quatre a la regió sanitària. Un d'ells s'ha donat en sis membres d'una mateixa família a Tortosaque s'haurien contagiat sense relació amb el brot de l'Hospital de Jesús. Alguns han estat aïllats a l'Hotel Salut de Tarragona que s'ha habilitat a l'Hotel SB Express. De moment, 6 contactes d'aquests contagiats es troben en quarantena a l'espera del resultat de les proves.

L'altre nou brot s'ha registrat a Sant Carles de la Ràpita amb sis membres d'una mateixa unitat familiar contagiats amb coronavirus. Salut manté el seguiment a sis contactes d'aquesta família.

Actualment, segons ha explicat el Departament de Salut encara hi ha actiu el brot el Perelló que es va originar en un claustre de professors. Segons les noves xifres, ja hi ha 14 positius per coronavirus, un d'ells hospitalitzat. Els contagiats provenen d'altres municipis de les Terres de l'Ebre, entre elles: Camarles, Xerta, Sant Carles de la Ràpita i Tortosa. Salut fa seguimenta 70 contactes del personal de l'institut.

El passat divendres Salut va decidir aïllar l'Hospital de la Santa Creu de Tortosa després que es confirmessin diversos casos de covid-19. Actualment, hi ha nou positius per coronavirus, tres d'ells hospitalitzats. S'estàfent proves PCR a tots els professionals, residents i les monges del convent per analitzar si hi ha més casos.

tracking