Diari Més

Empresa

Florette invertirà 13 milions i crearà 200 llocs treball a les Terres de l'Ebre

L'Incasòl ha venut més de 41.000 metres quadrats de terreny de polígon Catalunya Sud, situat a Tortosa i l'Aldea

Florette preveu començar l'activitat l'estiu del 2021.

Florette construirà una planta a Tortosa i crearà més de 300 llocs de treball directes i indirectesPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Institut Català del Sòl (Incasòl) ha venut més de 41.000 metres quadrats de terreny de polígon Catalunya Sud, situat a Tortosa i l'Aldea, a les Terres de l'Ebre, a l'empresa agroalimentària Florette, que preveu invertir 13 milions i crear més de 200 llocs de treball directes en aquesta zona de Tarragona.

En concret, l'Incasòl ha venut a la companyia navarresa, especialitzada en la venda d'amanides i verdures i hortalisses fresques llistes per consumir, set parcel·les amb una superfície de 41.296 metres quadrats per un import d'1.098.500 euros, segons ha informat en un comunicat.

Florette ha escollit aquest polígon per desenvolupar el seu nou projecte d'expansió, que portarà a terme en dues fases i suposarà una inversió inicial de 13 milions d'euros i la creació d'uns 200 nous llocs de treball.

En aquesta primera fase preveu construir una nau de 5.000 metres quadrats que permetrà una primera ampliació del seu negoci, per culminar-lo amb una edificació de 6.000 metres quadrats en una fase posterior.

Florette, nascuda fa més de trenta anys a Navarra, és una de les empreses líders en el sector de la producció i distribució de productes frescos i saludables, amb presència en més de 14.000 punts de venda i en 13.000 restaurants.

El polígon industrial Catalunya Sud té una superfície total de 136 hectàrees i està situat entre els municipis de Tortosa i l'Aldea, a Tarragona, molt a prop de la sortida de Tortosa de l'autopista AP-7.

L'Incasòl té cinc parcel·les disponibles en aquest sector destinades a indústria aïllada.

tracking