Diari Més

Medi Natural

La Guàrdia Civil imposa en un cap de setmana 64 sancions per pesca recreativa furtiva a l'Ebre

La majoria dels expedients oberts són per no disposar de la llicència federativa obligatòria

El Seprona va fer més d'un centenar d'identificacions de pescadors.

La Guàrdia Civil imposa en un cap de setmana 64 sancions per pesca recreativa furtiva a l'EbreGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents delSepronade Falset i de l'Equip del Delta de l'Ebre de la Guàrdia Civil de Tarragona, durant el passat cap de setmana van identificar un total de 125 persones que es trobaven practicant la pesca recreativa continental en diversos paratges de la llera del riu Ebre. Una de les zones controlades va ser fins i tot un espai d'exclusió i seguretat de la Central Nuclear d'Ascó..

Durant aquests operatius es van localitzar 64 persones que es trobaven practicant la pesca recreativa furtivament o emprant mètodes il·legals i no permesos. Aquests, després de ser identificats van ser proposats per a sanció, per infraccions de l'ordenació sostenible de la pesca en aigües continentals de la Generalitat de Catalunya i el Reial decret que regula el domini públic hidràulic.

La majoria d'infraccions observades correspon amb la pràctica de la pesca recreativa sense posseir la llicència federativa, però també es van efectuar 21 denúncies per pescar en horari nocturn, 7 per pescar amb esquers vius, 5 per pescar en una zona d'exclusió i seguretat, 3 per pescar amb més canyes de les permeses. També es van formular 8 denúncies per acampada il·legal dins de la llera del riu.

tracking